

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 5381 9457

26 September 2024

Dear Party

Fosterville Gold Mine Sustained Operations Project Inquiry

Timetable

Please find attached the Fosterville Gold Mine Sustained Operations Project Inquiry (Inquiry) Hearing Timetable (version 1). The Hearing will commence at **10.00am, Monday, 28 October 2024.**

The timetable also includes the expert witness details of the Proponent (Fosterville Gold Mine Pty Ltd), City of Greater Bendigo (Council), the Victorian National Parks Association (VNPA) provided under Direction 9. Save the Campaspe's (STC) expert has also been listed as noted at the Directions Hearing.

Hearing format

During the Hearing participants and observers will be able to attend the Hearing in person at the locations specified in the timetable or join and participate using a video conference link.

The Hearing will be heard in person at the following locations:

<u>Week 1 to week 5</u>: Planning Panels Victoria Hearing Rooms, Ground floor, 1 Spring Street, Melbourne

<u>Week 5 and week 6</u>: Bendigo TAFE Restaurant 1887, Building L, 136 McRae Street, Bendigo <u>Week 7</u>:

Planning Panels Victoria1 Spring Street, MelbourneNote the specific Hearing Room for week 7 will be finalised shortly.

Alternatively, if you are unable to be there in person, you can appear and join each day of the Hearing online using the following link:

Join the meeting now

Meeting ID: 413 037 179 056 Passcode: ZBa6PH

Further details on how to join the Hearing and use MS Teams are provided in Attachment 1.

Parties are reminded, the Hearing will also be recorded (audio only) and participants are not to record any part of the Hearing without permission from the Inquiry.

Privacy Statement
Any personal information about you or a third party in your correspondence will be protected under the provisions of the Privacy and Data
Protection Act 2014. It will only be used or disclosed to appropriate Ministerial, Statutory Authority, or departmental staff in regard to the purpose
for which it was provided, unless required or authorised by law. Enquiries about access to information about you held by the Department should
be directed to the Privacy Coordinator, Department of Transport and Planning, PO Box 500, East Melbourne, Victoria 8002



The Hearing venue and video conference link will be published on the Engage Victoria website and will be accessible by the public who seek to observe the proceedings.

Technical Support

The Proponent has arranged technical support for the Hearing. If you experience technical issues or need support connecting, please call Power AV on 03 5441 4592 and select option #1. The phone line is open 8.30am to 5.00pm on each day of the Hearing.

Online document sharing

The Proponent has been directed to host and manage an online document sharing platform. The Proponent should circulate the details of the document share platform to the parties as soon as possible.

Technical Appendix A - Aboriginal cultural heritage impact assessment.

The Inquiry on 19 September 2024 received the unredacted version of Technical Appendix A - Aboriginal cultural heritage impact assessment. The unredacted report will be a confidential document for use by the Inquiry only.

If you have any questions, please contact Amy Selvaraj, Manager, Major Projects at Planning Panels Victoria on <u>planning.panels@transport.vic.gov.au</u> or call **control of the selvara selvara**.

Yours sincerely

Jana Raso

Sarah Raso Inquiry Chair

Planning Panels Victoria

Page 2 of 2 pages

Timetable Version 1 – 26 September 2024

Week 1 – 28 October to 1 November 2024

Day 1: Monday 28 October 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Online Link: <u>Join the r</u>	meeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.20am	Preliminary matters		20 mins
10.20am – 10.50am	Department of Transport and Planning (DTP) Impact Assessment Unit represented by Julie Davies and Rob Piccinin – Overview of the EES process		30 mins
10.50am – 11.30am	 Fosterville Gold Mine Pty Ltd (Proponent) represented by Marita Foley SC, Robert Forrester and Sean McArdle of Counsel instructed by White & Case: Opening submission and project overview Calling the following expert evidence (order to be confirmed): air quality from Jason Shepherd of SLR ground vibration/MIS from Dominic Hooton of Terrock groundwater from Jason Van Den Akker of WSP groundwater from Hugh Middlemis of Hydrogeologic human health from Dr Jackie Wright of Enrisks noise from Adrian White of SLR planning from John Glossop of Glossop Town Planning rehabilitation from Geoff Byrne of Niboi Consulting social from Glenn Weston of Public Place surface water from Muhammed Parker of WSP 		1 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 2: Tuesday 29 October 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) **Online Link:** <u>Join the meeting now</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		2 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 3: Thursday 31 October 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Online Link: <u>Join the I</u>	meeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		3 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 4: Friday 1 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) **Online Link:** <u>Join the meeting now</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		4 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins

11.45am – 1.00pm	Proponent continued	
1.00pm – 2.00pm	Lunch break	1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued	
3.15pm – 3.30pm	Break	15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued	
4.30pm	Day close	

Week 2 – 4 November to 8 November 2024

Day 5: Monday 4 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Online Link: <u>Join the r</u>	neeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		5 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 6: Wednesday 6 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) **Online Link:** <u>Join the meeting now</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		6 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 7: Thursday 7 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) Online Link: Join the meeting now

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent continued		7 of 7 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Proponent continued		
4.30pm	Day close		

Day 8: Friday 8 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Omme Link. Join the I	The ching now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Dja Dja Wurrung Clans Aboriginal Corporation (DJAARA) represented by Uncle Rodney Carter	794	30 mins
10.45am – 11.00am	Department of Energy Environment and Climate Action (DEECA), Resources Victoria represented by Matt Vincent	799	15 mins
11.00am – 11.30am	Environment Protection Authority (EPA) represented by Suganya Pathan of Counsel instructed by Victorian Government Solicitor's Office	939	2 hours
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.15pm	EPA continued		
1.15pm	Day close		

Online Link: Join the meeting now

Week 3 – 11 November to 14 November 2024

Day 9: Monday 11 November 2024						
Venue: Planning Pane	Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)					
Online Link: <u>Join the r</u>	meeting now					
Time	Party	Sub No	Allocated			
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins			
10.15am – 11.30am	 City of Greater Bendigo (Council) represented by Briana Eastaugh of Maddocks, calling the following expert evidence (order to be confirmed): air quality from Richard Chilton of Tonkin & Taylor (online) human health risk and social impact from Lyn Denison of Tonkin & Taylor hydrogeology and groundwater from Natalie O'Rourke of Tonkin & Taylor (online) 	936	1 of 4 days			
11.30am – 11.45am	Break		15 mins			
11.45am – 1.00pm	Council continued					
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour			
2.00pm - 3.15pm	Council continued					
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins			
3.30pm – 4.30pm	Council continued					
4.30pm	Day close					

Day 10: Tuesday 12 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Online Link: <u>Join the r</u>	meeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Council continued		2 of 4 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Council continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Council continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Council continued		
4.30pm	Day close		

Day 11: Wednesday 13 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) **Online Link:** <u>Join the meeting now</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Council continued		3 of 4 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Council continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Council continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Council continued		
4.30pm	Day close		

Day 12: Thursday 14 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) **Online Link:** Join the meeting now

Online Link. Join the I	TICELING HOW		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Council continued		4 of 4 days
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Council continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Council continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Council continued		
4.30pm	Day close		

Week 4 – 18 November to 19 November 2024

Day 13: Monday 18 November 2024			
Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) Online Link: Join the meeting now			
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins

10.15am – 11.30am	Save the Campaspe - Bendigo District Environment Council (STC) represented by Dominica Tannock of DST Legal calling expert evidence in:	850	1.5 days
	 hydrology (ground and surface water) from Dr Phillip Macumber of Phillip Macumber Consulting Services 		
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	STC continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	STC continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	STC continued		
4.30pm	Day close		

Day 14: Tuesday 19 November 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Online Link: Join the meeting now					
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins		
10.15am – 11.30am	STC continued		1.5 days		
11.30am – 11.45am	Break		15 mins		
11.45am – 1.00pm	STC continued				
1.00pm	Day close				

Week 5 – 25 November to 28 November 2024

Day 15: Monday 25 November 2024					
Venue: Planning Pan	els Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Me	elbourne)			
Online Link: <u>Join the r</u>	meeting now				
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins		
10.15am – 11.30am	Victorian National Parks Association (VNPA) represented by Ben Gill, calling the following expert evidence: - Ecology from Karl Just	912	3 hours		
11.30am – 11.45am	Break		15 mins		
11.45am – 1.00pm	VNPA continued				
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour		
2.00pm – 2.30pm	VNPA continued				

2.30pm – 3.30pm	Jane Hildebrant (online)	789	1 hour
3.30pm	Day close		
Day 16: Tuesday 26 I	November 2024		
Venue: Planning Pan	els Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Me	lbourne)	
Online Link: Join the	meeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.30am	Rochester Community House represented by Amanda Logie	365	15 mins
10.30am – 10.40am	Amanda Logie	468	10 mins
10.40am – 10.50am	MATES In Construction represented by Chris Lockwood	370	10 mins
10.50am – 11.10am	Delecca's Pty Ltd represented by Jason Delecca	702	20 mins
11.10am – 11.20am	Adrian Eiffert	286	10 mins
11.20am – 11.30am	Kaylene Wharton	287	10 mins
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 12.00pm	Mark Kita	994	15 mins
12.00pm – 12.10pm	Kylie Kelly	741	10 mins
12.10pm – 12.15pm	Jason Horrocks	1002	5 mins
12.15pm – 12.30pm	Daniel McMahon	332	15 mins
12.30pm – 12.50pm	Christopher Fellows	767	20 mins
12.50pm – 1.00pm	Andrew Hill	49	10 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm – 2.10pm	Nathan Marshall	145	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Phillip Madden	517	10 mins
2.20pm – 2.30pm	Jenna Harvey	861	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Dean Russell	881	10 mins
2.40pm – 2.45pm	Bradley Ermel	788	5 mins
2.45pm – 3.00pm	Damien Cleeve	927	15 mins
3.00pm – 3.30pm	Joanne Eastman	935	30 mins
3.30pm	Day close		

Day 17: Wednesday 27 November 2024

Venue: Bendigo TAFE, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victoria) **Online Link:** Join the meeting now

Time	Party	Sub No	Allocated
1.00pm – 1.15pm	Preliminary matters		15 mins
1.15pm – 2.45pm	Michelle Soler	961	3 hours
2.45pm – 3.00pm	Break		15 mins
3.00pm – 4.30pm	Michelle Soler continued		
4.30pm	Day close		

Day 18: Thursday 28 November 2024

 Venue: Bendigo TAFE, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victoria)

 Online Link: Join the meeting now

 Time
 Party

 Sub No

 9 30am – 9.45am
 Preliminary matters

9.30am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins
9.45am – 9.50am	Matthew Greenwood represented by Hannah Greenwood (TBC)	673	5 mins
9.50am – 10.00am	Keith Oberin	786	10 mins
10.00m – 11.15am	Chris Lancaster	545	2 hours
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.15pm	Chris Lancaster continued		
12.15pm – 1.00pm	Derek Cairney	775	2 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Derek Cairney continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Kathryn Cairney represented by Derek Cairney	777	1 hour
4.30pm	Day close		

Week 6 – 2 December to 5 December 2024

Day 19: Monday 2 De	ecember 2024		
Venue: Bendigo TAFE Online Link: Join the r	, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victo <mark>neeting now</mark>	oria)	
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins

Allocated

10.15am – 11.30am	Bendigo District Environment Council Limited (BDEC) represented by Ian Magee	851	1 Day
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	BDEC continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	BDEC continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.00pm	BDEC continued		
4.00pm – 4.30pm	Dr Simon Perrin, supplementary BDEC submission	757	30 mins
4.30pm	Day close		

Day 20: Tuesday 3 December 2024

Venue: Bendigo TAFE, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victoria)

Online Link: Join the meeting now				
Time	Party	Sub No	Allocated	
9.30am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins	
9.45am – 11.15am	Wayne and Kath Bordieri represented by Kath Bordieri	1056	2 hours	
11.15am – 11.30am	Break		15 mins	
11.30am – 12.00pm	Wayne and Kath Bordieri continued			
12.00pm – 1.00pm	Tim and Liz Harrington	918	2 hours	
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour	
2.00pm - 3.00pm	Tim and Liz Harrington continued			
3.00pm - 3.30pm	Maurice Sharkey	540	30 mins	
3.30pm – 3.45pm	Break		15 mins	
3.45pm – 4.45pm	John Harrington	1039	1 hour	
4.45pm	Day close			

Day 21: Wednesday 4 December 2024

Venue: Bendigo TAFE, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victoria) **Online Link:** Join the meeting now

Time	Party	Sub No	Allocated
9.30am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins
9.45am – 10.45am	Bendigo Climate Alliance represented by Elsie L'Huillier	1058	1 hour
10.45am – 11.15am	Kirsty McDonald	843	4 hours

11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 1.00pm	Kirsty McDonald continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.30pm	Kirsty McDonald continued		
3.30pm – 3.45pm	Break		15 mins
3.45pm - 4.15pm	Kirsty McDonald continued		
4.15pm – 4.45pm	Karen Oliver	846	30 mins
4.45pm	Day close		

Day 22: Thursday 5 December 2024

Venue: Bendigo TAFE, Restaurant 1887 (Building L, 136 McRae Street, Bendigo Victoria)

Online Link: <u>Join the r</u>	neeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.30am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins
9.45am – 9.55am	Scott Perdon	1006	10 mins
9.55am – 10.15am	Jodi Perdon	1011	20 mins
10.15am – 11.15am	Julie Howard	493	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 11.50pm	James Williams	393	20 mins
11.50am – 11.55am	Coen Schilling	948	5 mins
11.55am – 12.55pm	Narelle Stone	953	1 hour
12.55pm – 1.00pm	Deon van Zyl	679	5 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 2.05pm	David Creely	572	5 mins
2.05pm – 2.15pm	Malcolm Robins (online)	999	10 mins
2.15pm – 3.15pm	Lyndon Westerway	437	1 hour
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.00pm	Francine Noble	979	30 mins
4.00pm – 4.20pm	Julian Poloniato	541	20 mins
4.20pm – 4.30pm	Michael Dee	547	10 mins
4.30pm	Day close		

Online Link: Join the meeting now

Week 7 – 9 December to 13 December 2024

Day 23: Monday 9 December 2024							
Venue: Planning Panels Victoria (1 Spring Street, Melbourne) - <i>Room to be confirmed</i> Online Link: Join the meeting now							
Time	Party	Sub No	Allocated				
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins				
10.15am – 11.30am	Round table drafting session		1/2 day				
	Round table drafting session to discuss the proposed Mitigation Measures on a without prejudice basis (if required)						
11.30am – 11.45am	Break		15 mins				
11.45am – 1.00pm	Round table drafting session continued						
1.00pm	Day close						

Day 24: Friday 13 December 2024

Venue: Planning Panels Victoria (1 Spring Street, Melbourne) - Room to be confirmed

Online Link: <u>Join the I</u>	meeting now		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Proponent closing submission		1 day
11.30am – 11.45am	Break		15 mins
11.45am – 1.00pm	Proponent continued		
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm - 3.15pm	Proponent continued		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.20pm	Proponent continued		
4.20pm – 4.30pm	Inquiry closing comments		10 mins
4.30pm	Day close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Inquiry may amend the timetable without notice. However, you will be contacted in advance if you are to be rescheduled to a different day.
- 2. Please be present or online at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day. Break times will be taken at appropriate points in the proceedings, and break times in the timetable are indicative only.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible on <u>planning.panels@transport.vic.gov.au</u>.

Attending the Hearing in person

Planning Panels Victoria, 1 Spring Street, Melbourne (Weeks 1, 2, 3, 4, 5 (selected days) and 7 only)

Planning Panels Victoria (corner Spring and Flinders Streets) is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station. We suggest you arrive by 9.30am.

Bendigo TAFE, 136 McRae Street, Bendigo (Weeks 5 (selected days) and 6 only)

Bendigo TAFE is located at 136 McRae Street, Bendigo and can be accessed on a number of bus routes that stop regularly and directly across the road from the Bendigo TAFE entrance (Routes 5, 51, 60, 61 and 70). More information can be found on the PTV website: <u>https://www.ptv.vic.gov.au/</u>.

There are car parking buildings and on street parking available around the venue. The McCrae Street car park (marked as number 3 in the link below) is the closest car parking building across the road from the venue. <u>https://www.bendigo.vic.gov.au/sites/default/files/2024-04/City-Greater-Bendigo-city-centre-car-parking-map-2024.pdf</u>

Joining the Hearing by MS Teams

Parties and interested observers can access the Hearing using the following link and details below:

Join the meeting now

Meeting ID: 413 037 179 056 Passcode: ZBa6PH

Information for online participants

Identifying yourself

Parties will be identified from the list of attendees. Please use your <u>first name and last name</u> when you log in, so the Inquiry can easily identify you. If you are representing an organisation, include the organisation name after your name – for example, *"Sarah Raso, Chair of the Inquiry"*.

Speaking at the Hearing

To minimise background noise, please keep your microphone on mute and your camera off unless you need to speak.

The Inquiry will invite the key parties to speak or to answer any questions the Inquiry may have at the appropriate time. The Chair will call your name when it is your time to speak. Please take yourself off 'mute' and turn on your camera when it is your turn to speak.

Raise your hand button

If you need to raise something with the Inquiry or ask a question at any other time, please use the 'raise your hand' function. The Inquiry Chair will let you know when you can speak.

Chat function

The chat function has been disabled for the Hearing. If you wish to speak, use the raise your hand function.

Information for online observers

The Hearing will be open to members of the public to observe the Hearing either in person or online. Observers should keep their camera and microphone off throughout the Hearing.

Planning Panels Victoria

Technical assistance for online participants

The Proponent (Fosterville Gold Mine Pty Ltd) has arranged technical support for the Hearing. If you experience technical issues or need support connecting, please call Power AV on 03 5441 4592 and select option #1. The phone line is open 8.30am to 5.00pm on each day of the Hearing.

<u>Your guide to using Microsoft Teams at Planning Panels Victoria</u> contains more detailed information on how to join, and what to do during the Hearing.

Joining the Hearing by telephone (audio only)

If you do not have access to a computer or mobile device or you cannot connect to a network suitable for video conferencing, you can join and participate in the Hearing by telephone.

To dial into the Hearing by phone, call +61 2 9053 9757 and enter phone conference ID 881 504 766#.